Verloting JONIT tijdens NK tafeltennis

13 maart 2016

In het weekend van 19 & 20 maart is JONIT aanwezig bij de Nederlandse kampioenschappen tafeltennis in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Inmiddels kunnen we spreken van een traditie, omdat voor het 4e achtereenvolgende jaar JONIT een verloting organiseert. Wij zijn blij dat Harm en Dina Koerts van tafeltennisvereniging Argus, bestuurslid Jetty Borgers en enkele(jeugd-)leden van Tafeltennis Zwolle de verloting ook dit jaar weer tot een succes willen maken. De opbrengst van de verloting komt ten goede aan de doelstelling van onze stichting. Dit jaar is gekozen voor een “Altijd-prijs-verloting”. Eén lot kost 2 euro en koopt u 3 loten tegelijk, dan betaalt u 5 euro. Wij begroeten u graag in Zwolle!